Yüksekokul Öğrencilerimiz İkaf 24 - İç Anadolu Kariyer Fuarı‘nda

Pazarlar Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz, Eskişehir'de düzenlenen İkaf 24 - İç Anadolu Kariyer Fuarı'na katılım sağladı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından 2019'dan beri düzenlenen "Yetenek Her Yerde" temasıyla yapılan "Bölgesel Kariyer Fuarları", Türkiye'nin önde gelen kurumlarıyla üniversite öğrencilerini, mezunlarını sektör lideri kurum/kuruluşlar ile buluşturan bir organizasyondur. Bu yılın etkinliklerinden biri, Anadolu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde İKAF'24 (İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024) adı altında 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşti. 12 üniversite ve çeşitli meslek odalarının iş birliğiyle düzenlenecek olan fuar, gençlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Bu etkinlikler arasında kişisel gelişim atölyeleri, seminerler, bilgilendirme oturumları ve mülakat simülasyonları gibi etkinlikler yer aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2024, Perşembe