Pazarlar Geleneksel 1. Tasarla Tabakla Festivali

Pazarlar Meslek Yüksekokulumuzun ev sahipliğinde Pazarlar Geleneksel 1. Tasarla Tabakla Festivali gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Oya AŞAN YÜKSEL’in fikir mimarlığını yaptığı tasarla-tabakla etkinliğine DPU rektör yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas, MYO Müdürümüz Prof.Dr. Semra DURMUŞ ACER, Güzel Sanatlar Fakültesi  öğretim üyelerimizden Sn. Prof. Dr. Levent MERCİN ve Doç. Dr. Oya AŞAN YÜKSEL hocalarımız, MYO Akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katılım göstermiştir. Etkinlik yemek ikramı ve ardından müzik, yarışma ve eğlence kısımlarıyla sona ermiştir.

"Tasarla Tabakla" etkinliğini gerçekleştiren DPU Güzel Sanatlar Fakültesi ve Pazarlar MYO Gıda Teknolojisi bölümü hocalarımıza, katılımları için öğrencilerimize ve Uzak Doğu Konsepti ile birinci olan öğrencimiz başta olmak üzere dereceye giren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2022, Cuma