Pazarlar Meslek Yüksekokulumuzda Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi Etkinliği Gerçekleştirildi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulumuzda Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi etkinliği gerçekleştirildi.

Motivasyon Tırı ile farkındalık çalışmalarına imza atan Öğr. Gör. Kudret Armağan'ın konuşmacı olarak katıldığı programa öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personel de katıldı. Renkli farkındalık çalışmalarına imza atan sunumuyla motivasyon ve stres yönetimine bilgilendirme ve oyunlar ile güzel bir eğitim gerçekleştirildi.

Eğlenceli anların yaşandığı programda Kütahya Valiliği desteği ile yürütülen Motivasyon Tırı projesine değinen Armağan, özellikle öğrencilere yönelik stresle baş etme tekniklerini aktardı. Programda Öğr. Gör. Kudret Armağan'a Pazarlar MYO Mrd.Yrd. Öğr. Gör. Enise GÜNDOĞDU tarafından çiçek sunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2022, Çarşamba