Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Myo’da Bağımlılık Eğitimi Düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu’nda, öğrencilere ve akademik personele yönelik bir bağımlılık eğitimi düzenlendi. Eğitim, ruh sağlığı hastalıkları hemşireliği alanında uzman Öğr. Gör. Sema Toker tarafından verildi ve bağımlılığın bireylerin yaşamlarını nasıl etkilediği üzerine derinlemesine bir bakış açısı sunuldu.

Eğitim süresince katılımcılara bağımlılığın yalnızca madde bağımlılığı değil, aynı zamanda teknoloji, alışveriş ve davranışsal bağımlılıklar gibi çeşitli boyutlarını anlamalarına yardımcı olundu. Öğr. Gör. Sema Toker, bağımlılıkla mücadelede erken müdahale ve sosyal desteğin önemine vurgu yaparak, katılımcılara bu konuda farkındalık kazandırmayı amaçladı. Eğitimde, bağımlılıkla ilgili pratik bilgiler ve empatiyi artıran paylaşımlar ön plandaydı.

Pazarlar MYO olarak, bu tür bilinçlendirici çalışmalarla toplum sağlığına katkı sunmaya devam edeceğiz.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2024, Çarşamba