Yüksekokul‘umuzda Türkiye Selçuklu Mirası Konferansı Gerçekleştirildi

Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nun Kalite Çalışmaları kapsamında moderatörlüğünü Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erdal ADAY hocamızın yaptığı, konuşmacı olarak Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Genel Türk Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Altay Tayfun ÖZCAN hocamızın katıldığı ''Türkiye Selçuklu Mirası'' isimli konferans programına Pazarlar Kaymakamı Hüseyin Safa ERDEM, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ, ilçe protokolu ile Okulumuz Öğretim Görevlileri ve Öğrencileri katılmışlardır. Programda Doç. Dr. Erdal ADAY' ın moderatörlüğünde Prof. Dr. Altay Tayfun ÖZCAN hocamız Türklerin Anadolu'ya geliş süreci, Anadolu'nun Türkler tarafından Vatan haline getirilmesi ve Selçuklu İmparatorluğunu anlatan söyleşisi ilgiyle takip edildi. Program sonunda Kaymakamımız Hüseyin Safa ERDEM tarafından Prof. Dr. Altay Tayfun ÖZCAN hocamıza, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ tarafından Doç. Dr. Erdal ADAY hocamıza plaket takdimleri ile konferans tamamlanmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, Perşembe