Aşçılık Bölümü Öğrencilerinden Lezzet Dolu Etkinlik

Aşçılık Bölümü Öğrencilerinden Lezzet Dolu Etkinlik
Okulumuz Aşçılık Bölümü 1. sınıf öğrencileri, uygulamalı ders kapsamında hazırladıkları birbirinden lezzetli çorbaları okul personeli ve öğrencilerle paylaştı.
Etkinlikte, farklı dünya mutfaklarından örnekler sunan Borsch çorbası, Fransız soğan çorbası, Gazpacho, Minestrone çorbası, patates çorbası ve köz biberli domates çorbası büyük beğeni topladı.
Hem görsel sunumları hem de lezzetleriyle dikkat çeken çorbalar, öğrencilerin edindikleri mutfak becerilerini sergilemeleri açısından önemli bir deneyim oldu. Etkinlik sonunda katılımcılar, öğrencileri tebrik ederek emeği geçen Öğr. Gör. Yıldız Ünlü ve öğrencilere teşekkür etti.
Aşçılık Bölümü, bu tür uygulamalı etkinliklerle öğrencilerin hem teorik bilgilerini pekiştirmeyi hem de mesleki deneyim kazanmalarını amaçlamaktadır.