Pazarlar Meslek Yüksekokulu‘nda Çevre Koruma Etkinliği

Pazalar Meslek Yüksekokulu ve Pazarlar Belediyesi işbirliği ile sosyal sorumluluk niteliği taşıyan çevre koruma etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında, bölgede doğal güzelliği ile ön plana çıkan Pazarlar Göleti çevresinde öğrencilerin, yüksekokul ve belediye personellerinin katılımıyla temizlik çalışması yapıldı.

Sosyal sorumluluk niteliğindeki çevre koruma etkinliğine verdiği destekler için Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ'ye, Pazarlar MYO Müdürü Doç. Dr. Semra DURMUŞ ACER'e, Çevre Koruma dersini yürüten Öğr. Gör. Sema TOKER'e, Pazarlar Belediyesi çalışanlarına, yüksekokul personellerimize ve çevreye gösterdikleri hassasiyet için emeği geçen tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Etkinlik Tarihleri 24 Ekim 2019, Perşembe    |    Saat :17:00 - 17:30
Etkinlik Yeri Pazalar Göleti
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi Kurum Dışı Etkinlik
28 Ekim 2019, Pazartesi / 32 defa okundu.