“İsg Uygulamaları ve Karşılaşılan Zorluklar” Konulu Söyleşi

PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA “İSG UYGULAMALARI VE KARŞILAŞILAN ZORLUKLAR” KONULU SÖYLEŞİ

Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu’nda 16. Mayıs. 2017 Salı günü İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileri ile Orman  Mühendisi ve İSG Uzmanı A. Başar KAVCİN tarafından "İSG Uygulamaları ve Karşılaşılan Zorluklar" konulu söyleşi gerçekleştirilmiş olup bölüm öğrencileri tarafından ilgi ve zevkle takip edilmiştir.

Söyleşiyi gerçekleştiren A. Başar KAVCİN iş hayatı süresince İşletme Şefliği, GEF-2 Projesi Mühendisliği, İşletme Müdür Yardımcılığı (vekaleten) ve İş Güvenliği Uzmanlığı görevlerini yerine getirmiş, görev aldığı sürelerdeki bilgi, deneyim ve önerilerini birleştirerek etkileyici bir şekilde öğrencilerimizle paylaşmıştır.

Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Benan DİNÇ GİRGİN yararlı ve etkili söyleşisi için geleceğin İSG Uzmanlarına rehber nitelikte olan "İSG UYGULAMA KILAVUZU" adlı kitabın yazarı A. Başar KAVCİN’ e ve söyleşiye katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ettiğini, yeni söyleşilerde birlikte olmayı dilediğini belirtmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, Salı