Pazarlar Meslek Yüksekokulu‘nda Mezuniyet ve Fahri Hemşerilik Beratı Coşkusu

6 Haziran 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen, Yüksekokulumuzun düzenlediği mezuniyet töreni heyecanla yaşandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı mezunları için düzenlenen törene; Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Semra Durmuş Acer, öğretim elemanları, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Semra Durmuş Acer, birim adına mezunlarımıza yönelik konuşmalarını gerçekleştirdi. Prof. Dr. Semra Durmuş Acer, “ 15. mezuniyet yılını kutladığımız 2021-2022 öğretim yılı mezuniyet töreninde sizleri görmekten mutluluk duyuyoruz. Okulumuz; Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği, Gıda Teknolojisi, Makine Resim Konstrüksiyon, İş Sağlığı ve İş Güvenliği programları ile eğitim hayatını devam ettirmektedir. Sevgili öğrenciler, çok değil bundan birkaç yıl önce geldiniz okulunuzu bitirip, diploma almaya hak kazandınız. Ne mutlu size ki sizin için her türlü fedakarlığı gösteren ailenize beklediği diploma hediyesini başarıyla sunuyorsunuz. Tabi ki iş bu diplomayı almakla bitmiyor. Hedefinizi işinize hile karıştırmadan çalışmak ve başarı sağlamak olmalıdır. Şunu unutmayın ki, siz işinizi iyi yaparsanız her zaman başarılı olursunuz. Bizim temennimiz, öğrencilerimizi hayatları boyunca mutlu ve başarılı olmalarıdır" diyerek memnuniyet, tebrik ve temennilerde bulundu.

Mezuniyet törenine katılan Pazarlar ilçesi Belediye Başkanı Bilal Demirci, "2021-2022 akademik yılında mezun olan öğrencilerimizi kutluyorum. Tüm öğrencilerimize hayatları boyunca mutlu ve başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Pazarlar Meslek Yüksekokulu birincisi olan Gıda Teknolojisi programı mezunu Sedanur Kılıç'a diplomasını Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci takdim etti.

Okul ikincisi olan Sağlık Kurumları İşletmeciliği programın mezunu Rojda Polat'a diplomasını Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Semra Durmuş Acer takdim etti.

Okul üçüncüsü olan İş Sağlığı ve Güvenliği programı mezunu Sinem Öztürk'e diplomasını Garnizon Komutanı Erdoğan Hanay takdim etti.

2021-2022 akademik yılında okul ve bölüm derecesine giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Mezun olan öğrenciler teker teker podyuma çağrılarak diplomaları verildi. Öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra hep birlikte keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

2021-2022 mezuniyet törenine katılan misafirlere DPÜ Pazarlar Meslek Yüksekokulu tarafından geleneksel mezuniyet pilavı ikram edildi. Ayrıca 2021-2022 akademik yılında mezun olan 194 öğrencimize, Pazarlar Belediyesi Meclisi'nden alınan karar ile Fahri Hemşerilik beratı verildi. Pazarlar Meslek Yüksekokulu olarak, Fahri Hemşerilik Beratı belgeleri için ince düşünceleri, mezuniyet törenine katkıları ve katılımlarından dolayı belediyemize, protokol üyelerine, öğretim elemanlarımıza ve misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2022, Salı