Oben Akyol ve Mehmet Fatih Turan Yüksekokulumuza Ziyarette Bulundular

Nestlé Türkiye ve TEMA Vakfı'nda Genel Müdürlük yapmış aynı zamanda Circularmind Kurucusu Sn. OBEN AKYOL ile Assistance Danısmanlık kurucusu, Proje Yönetimi Uzmanı Mehmet Fatih TURAN;

Pazarlar M.Y.O. akademisyenlerinden Öğr. Gör. Meryem AKBAŞ, Öğr. Gör. Hilal KILMANOĞLU, Öğr. Gör. Barış Burak ALBAYRAK ve Öğr. Gör. Yasemin SARI'nın ekibi olduğu, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Glutensiz Mutfak Projesi"'ne ve Yüksekokulumuza ziyarette bulundular. Sn. Oben AKYOL, Sn. Mehmet Fatih TURAN, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal DEMİRCİ, Pazarlar M.Y.O. Müdürü Prof. Dr. Semra DURMUŞ ACER, Pazarlar M.Y.O. Müdür Yardımcısı Enise GÜNDOĞDU, Pazarlar M.Y.O. Sekreteri Mustafa AKGÜNEŞ ve Pazarlar Kadın Koop. Başkanı Aybüge DEMİRCİ'ye Glutensiz Mutfak Proje Ekibi olarak bu değerlendirme toplantısı için teşekkürlerimizi sunarız.

Son Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2021, Salı