Pazarlar Meslek Yüksekokulunda Ormancılık Haftası Etkinliği

Simav Orman İsletme Şefliği tarafından 21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Pazarlar Meslek Yüksekokulu Kampüs alanına Akçaağac, At kestanesi, Ihlamur, Sedir türlerinden oluşan 60 adet fidan dikilerek ağaçlandırma çalışması gerçekleştirildi. Ağaçlandırma çalışması ile öğrencilerimize daha yeşil bir ortam sağlamak amaçlandı. Meslek Yüksekokulumuz çalışanları ve öğrencilerinin katılımıyla güzel bir dikim çalışması gerçekleştirildi.

Yapılan ağaçlandırma çalışması ile ilgili bilgi veren Pazarlar Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Sait Dündar SOFUOĞLU, organizasyonda emeği geçen Simav Orman İşletme Müdürü Osman Aksoy ve çalışma arkadaşlarına, Simav İşletme Şefi Gülnur Saba Ertuğrul'a, gönül vererek dikimi gerçekleştirilmesinde emeği olan Pazarlar Meslek Yüksekokulu çalışanlarına, öğrencilerine ve İşletme Şefliği çalışanlarına teşekkür etti.

Etkinlik Tarihleri 21 - 26 Mart 2018, Çarşamba    |    Saat :18:46
Etkinlik Yeri Pazarlar Meslek Yüksekokulu
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
03 Nisan 2018, Salı / 455 defa okundu.