2016- 2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Pazarlar Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Pazarlar Meslek Yüksekokulu’nun 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet töreni Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Törene  Pazarlar Kaymakamı Sayın  Ahmet KARAASLAN, Pazarlar Belediye Başkanı Sayın Cavit ERDOĞAN, Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü  Sayın Yrd. Doç. Dr. Sait Dündar SOFUOĞLU, öğretim elemanları, daire amirleri, öğrenciler, aileleri ve yakınları katıldı.  Mezuniyet töreninde okul adına konuşmasını Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Dündar Sofuoğlu yaptı. Mezun olan öğrenciler teker teker podyuma çağrılarak başarı belgeleri verildi. Öğrenciler başarı belgelerini aldıktan sonra hep birlikte keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

Haber linki: http://www.iha.com.tr/kutahya-haberleri/pazarlar-meslek-yuksekokulunda-mezuniyet-coskusu-kutahya-1707517/

Son Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2017, Cumartesi