Meslek Yüksekokulumuzdan Uluslararası Sempozyumda Bildiri

03 – 05 Kasım 2016 tarihlerinde Antalya’nın Alanya şehrinde düzenlenen  “4th International Symposium on Innotive Techhnologies in Engineering and Science" isimli Uluslararası kongrede Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muhammet İLİVAN Statistical Analysis of Factors Affecting Abrasive Wear Behavior of Al Composites Reinforced by SiO2 /SiO2 Takviye Edilmiş Al Kompozitlerin Abrasiv Aşınma Davranışını Etkileyen Faktörlerin İstatistiksel Analizi) isimli sözlü bildiri ile katılmıştır. Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuzu temsil etmiştir.

GÜL, F., İLİVAN, M., (2016). Statistical Analysis of Factors Affecting Abrasive Wear Behavior of Al Composites Reinforced by SiO2 /SiO2 Takviye Edilmiş Al Kompozitlerin Abrasiv Aşınma Davranışını Etkileyen Faktörlerin İstatistiksel Analizi), 4th International Symposium on Innotive Techhnologies in Engineering and Science, 3-5 Kasım 2016, Alanya, Antalya.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, Cuma