Pazarlar Meslek Yüksek Okulu‘nda Geniş Katılımlı Toplantı

Pazarlar Meslek Yüksekokulu’ nda 01/11/2016 Salı günü saat 14.00’de  Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin sorunlarına çözüm bulmak ve öğrencilerin beklentilerinin karşılanması ile ilgili  toplantı yapıldı. Toplantı Pazarlar Kaymakamı Sayın Ahmet  KARAASLAN, Pazarlar Belediye Başkanı Sayın Cavit ERDOĞAN, Pazarlar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Dündar SOFUOĞLU, Emniyet Amir V. Fikret GÜN, Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdür yardımcıları ve sekreteri, İlçe Siyasi Parti Başkanları, Sivil toplum kuruluş yetkilileri, Merkez Mahalle Muhtarları ve ilgili Esnafların katımı ile gerçekleşti. Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Dündar SOFUOĞLU Pazarlar Meslek Yüksekokulu’nun tanıtımı, üniversite Öğrencilerimizin sorunlarını ve beklentilerini anlatan bir sunum yaptı. Sorunlar ulaşım, ikame, sosyal yaşam ve sağlık olmak üzere dört ana başlık altında incelendi ve çözüm önerileri tartışıldı. Atılacak somut adımların kararlaştırıldığı toplantı iyi dilek temennileri ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, Perşembe