2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

2014- 2015 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet töreni 27. Mayıs. 2016 Cuma günü Saat 16:00' da yapıldı. Kütahya'nın Pazarlar ilçesindeki Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine öğrencilerin aileleri de katılarak evlatlarının sevincini paylaştı. Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nun 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet törenine Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Garnizon komutanı İdris Taş, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Adnan Ersoy, Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Dündar Sofuoğlu, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Rüştü Güntürkün, öğretim üyeleri, daire amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, öğrenciler ve kep törenine gelen öğrenci yakınları katıldı.

Öğrenciler adına konuşmayı okul birincisi Nesrin Kurt, öğretim elemanları adına konuşmayı Öğretim Görevlisi Dr. Zeynep Şimşek, okul adına konuşmayı Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Dündar Sofuoğlu yaptı. Daha sonra Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören konuşmasını yaptı.,

2015-2016 akademik yılında okul ve bölüm derecesine giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Mezun olan öğrenciler teker teker podyuma çağrılarak belgelerini aldı ve hep birlikte keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar. Daha sonra öğrenciler müzikle eğlenerek mezuniyet sevinci yaşadılar.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016, Perşembe