2014- 2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

2014- 2015 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet töreni 5. Haziran. 2015 Cuma günü Saat 14:00'de yapıldı. Pazarlar Meslek Yüksekokulu'ndan bu yıl 103 öğrencinin mezun oldu. Kütahya'nın Pazarlar ilçesindeki Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine öğrencilerin aileleri de katılarak evlatlarının sevincini paylaştı.Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nun 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet törenine Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asım Olgun, Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, İlçe Garnizon komutanı İlker Bahadır, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Dündar Sofuoğlu, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Rüştü Güntürkün, öğretim üyeleri, daire amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, öğrenciler ve kep törenine gelen öğrenci yakınları katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, Salı